1 Liina:

skriven

Jag vet typ hur man gör men har aldrig gjort det. De gånger jag ätit hempoppat har varit med en kompis som är duktig på det där. De gånger jag själv poppat har det varit mikropop =)

2 Tusse:

skriven

Ja, majskornen kom i en plåtburk med amerikansk text i vilken man nämnde "Electric Popper". Tänk bara, en maskin enkom för poppning - när det räckte med den gamla Kockumskastrullen "att koka tvätt i" med ett lagom tjockt fettlager i botten.

Hmm ... blir sugen på popcorn gjort med äkta smör - NU!

3 Tusse:

skriven

PS: Fanns också ett kuriöst bubbelpack med majskornen och fettet för sig - räckte till en sats popcorn.

4 Libby:

skriven

Tusse: Tack för info. Bubbelpacket låter rätt äckligt... Men jag får också ett sug efter "riktiga" popcorn ibland, de blir mindre torra än microkornen.

Liina: Generationsskillnad! Jag hade inte tänkt tanken att man aldrig poppat popcorn. Men det är klart att micro regerar numera.

5 Liina:

skriven

Jag är inte uppväxt i en popcornfamilj heller. (Vilket min kompis är) Vi äter mycket sällan popcorn hemma. =)

Kommentera här: