Vinn en kasse till loppisfynden!

Pelikan är ett av förra årets finaste loppisfynd. Vad jag bar hem honom
i minns jag inte. Men här inspekterar han en kasse som jag hittade hos
de trevliga damerna på Kupan i Råsunda. En kasse som kan bli din.
 
Kassen är sydd i ett härligt bomullstyg med fodrad insida.
Som gjord att tas med på loppis och fyllas med fynd.
 
Samma dag som jag var på Kupan (och köpte en kasse till, en svartvitblommig till mig själv)
hittade jag den vackra Ira-burken med fågelmotiv på en annan loppis.
 
Kom till saken! säger Pelikan.
Okay, till tävlingen! Den är enkel:
Berätta i en kommentar till det här inlägget
vad du hoppas fynda på loppis i sommar. Alltså, vad
den rutiga kassen kan tänkas komma att innehålla om du vinner den.
Nästa lördag, den 20 april, drar jag en vinnare bland
er som kommenterar.
1 Tanten på auktion:

skriven

jag hoppas jag hittar en ljusgul Gunilla-kruka för 5 kr... eller flera;)

2 Anett:

skriven

Hoppas kan man ju alltid, jag hoppas fynda ett Lisa Larsson lejon modell större, jag tycker det ser ut som kassen har en alldeles lagom storlek ;)

3 Gittan:

skriven

Gittan hoppas på att hitta de där tre paren gardiner till nya huset. http://www.gittansvardag.blogspot.se/2012/02/till-salu.html

4 Tant Emma:

skriven

Vilken klurigt, rolig tävling!
En pelikan som vaktar påsen vore inte dumt att loppa men mest av önskar jag att jag hittar fler Laurids Lönborgfigurer till min hylla! Titta i det här inlägget så förstår du vad jag menar :)
http://tantemmasbravader.wordpress.com/2013/04/12/lite-forandringar-i-hemmet/

5 Ulrika:

skriven

Jag skulle vilja hitta loppisfynda mattallrikar till min Bersåservis! Minst ett dussin kan jag nog trycka ner i påsen : )
Har varit inne och kikat på din blogg och det var så roligt att läsa om din Helmer-samling. Jag är en riktig loppisråtta och för 10 år sedan sådär hade jag tydligen en Helmer-period utan att veta om det! Så jag kände igen så många av dekorerna och du inspirerade mig till att kånka ner 2 stora kartonger från vindsförrådet och inventera. Riktigt roligt: ) Tack!

Svar: Vad kul med Helmer!
Eli Åhman Owetz

6 Anonym:

skriven

i denna kasse skulle jag fylla med vinylsinglar
och roliga vykort
MVH nostalgiarkivet

7 Ingela O.:

skriven

Jag hoppas fynda fler av Marianne Westmans Arom-kryddburkar till min samling. Både jag och min son samlar på dem. Tyvärr ser man inte dem så ofta på loppis eller sällan till fyndpris! Men hoppas kan man ju alltid...
Undrar om jag behöver varje kryddburk i alla tre färgerna eller om det räcker att få ihop de åtta olika kryddsorterna??

8 Sak:

skriven

Jag hoppas framför allt kunna hitta en tidskriftshylla i teak till mitt stringsystem (jag har ju sett dem på bild så de måste existera) men det vete sjutton om den får plats i påsen ;) Sen vill jag också komplettera mina Kylex-tillbringare - jag köpte mina första två kannor (en itan lock) för tre veckor sedan och nu håller jag utkik efter de övriga.

9 Britta W:

skriven

Jag skulle fylla kassen med vackra retrotyger i klara färger - gult, rött, grönt... Samlar på retrotyger, har tänkt sy små lapptäcken, sittdynor, väskor m.m. av tygerna så småningom. Planerna är många, hoppas att jag kommer igång med att sy i sommar.
Mvh Britta W

10 Eva Svensson:

skriven

Jag hoppas att jag hittar socker skålen till min ensamma gräddkanna i sommar , kannan fick jag av min farmor då jag var sju år den är tillverkad i tjeckien och med ett litet blommönster som jag alltid har älskat . Ha det bra / Eva

11 Veronica Östman:

skriven

Hej! jag skulle gärna vilja fynda lite Bellis porslin från Karlskrona. Min sons (kakburks sonen som du hjälpte) sambo tycker så mycket om det porslinet och det skulle vara kul att få ge henne något av det! Till mig själv skulle jag gärna fynda Stig Lindbergs Terma!
Ha det gott/ Veronica i Elmsta

12 Helene:

skriven

Jag hoppas fynda mattallrikar och djupa tallrikar Safari, så att jag äntligen kan börja använda servisen som hittills bara stått i skåpet i väntan på att jag ska få ihop så många att det räcker!

13 Ylva:

skriven

Kul tävling!
Jag hoppas fynda stora plåtburkar att förvara mitt mjöl i. Jag hoppas även fynda några gamla handarbetsböcker från 30-40-talet så att jag kan ge mig i kast med att göra passande kläder till familjens Ford från 1937.
Kanske blir det en och annan garnhärva också. Sedan är visst kassen full... =0)

14 kiosktant:

skriven

Jag hoppas hitta tidningar Bildjournalen med reportage om Hep stars eller Svenne Hedlund eller annat som härrör dessa. Jag har en Svennehörna med skivor filmisar och liknande. Hep stars var mina idoler och håller än.

15 Christin:

skriven

Jag ser att dom flesta vet precis vad dom är ute efter att stoppa i kassen.Själv tänker jag mest att det är bra med en rejäl kasse om ifall man hittar något kul på loppisen.Att den sen är snygg gör ju det hela lite trevligare.

16 Agneta:

skriven

Jag hoppas på att hitta mattallrikar till de djupa tallrikar jag hittat från Seltmann! OCH köksstolar. Men de får nog inte plats i kassen :-)

Kommentera här: